videohårdvaruaccellerator löst

Här diskuterar vi hårdvarurelaterade problem eller projekt.

videohårdvaruaccellerator löst

Inläggav bosse » ons sep 10, 2014 1:49 pm

Hej
Mint 13 Cinnamon, efter uppdateringar startades en senare version av skrivbordsutseendet,
får ett meddelande om att datorn körs utan videohårdvaruaccellerator. Bilden ryckig
Någon som känner igen detta eller har en lösning?
Senast redigerad av bosse sön sep 28, 2014 8:28 am, redigerad totalt 1 gång.
bosse
Finansiär och Beskyddare
 
Inlägg: 392
Blev medlem: tis aug 12, 2014 7:25 am

Re: videohårdvaruaccellerator

Inläggav Jan-Olof » ons sep 10, 2014 3:52 pm

Är det fråga om vanliga uppdateringar eller har du bytt till en nyare version av skrivbordsmiljön genom att ändra inställningen för "Backported packages" i programhanteraren? I det senare fallet blir det tyvärr problem eftersom det inte längre finns något stöd för ditt grafikkort (enligt tråden viewtopic.php?f=15&t=455).
Jan-Olof
Finansiär och Beskyddare
 
Inlägg: 1233
Blev medlem: tis dec 08, 2009 2:07 pm

Re: videohårdvaruaccellerator

Inläggav bosse » ons sep 10, 2014 8:40 pm

Jan-Olof skrev:Är det fråga om vanliga uppdateringar eller har du bytt till en nyare version av skrivbordsmiljön genom att ändra inställningen för "Backported packages" i programhanteraren? I det senare fallet blir det tyvärr problem eftersom det inte längre finns något stöd för ditt grafikkort (enligt tråden http://www.linuxmint.se/forum/viewtopic.php?f=15&t=455).


Dessvärre bockade jag i "Backported packages". Blir det till att installera om från början.
Inte hela världen i så fall då jag har en gammal laptop för att lära mig Linux på.
bosse
Finansiär och Beskyddare
 
Inlägg: 392
Blev medlem: tis aug 12, 2014 7:25 am


Återgå till Hårdvara

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 3 gäster