Tips på läsning: Linux Format

Tips på läsning: Linux Format

Inläggav dragonfly » tor jul 30, 2009 6:46 pm

Hejsan.

Det mesta man behöver finns ju idag på nätet men jag tycker ändå att det är trevligt att läsa gamla vanliga tidningar! :)

Jag vill därmed tipsa om den utmärkta tidningen Linux Format. Det är en engelsk tidning som är gjord av entusiaster för entusiaster, kan man säga. Den är dock väldigt proffsigt gjord!

Tidningen är inriktad mot hela Linux-communityn och är fyllda av nyheter, artiklar och recensioner av allt mellan himmel och gjord som är relaterat till Linux. Med varje nummer kommer också en DVD full med gottigheter. Det mesta kan man ju få tag på via nätet men man får bra tips den vägen.

Personerna bakom Linux Format driver även sidan tuxradar.com där de presenterar nyheter och artiklar, en del publicerade i Linux Format. De har även en jättebra podcast som är både informativ och underhållande. Väl värd att lyssna på!

Nackdelen är väl priset. Utländska tidningar har en tendens att kosta väldigt mycket i Sverige så det lönar sig att prenumerera. Det kan också vara svårt att få tag på den men nu har jag tom sett den på ICA Maxi här i Göteborg! 8-)
dragonfly
Munk
 
Inlägg: 35
Blev medlem: tor jul 30, 2009 11:30 am
Ort: Mölndal

Återgå till Allmänt snack

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 3 gäster